Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt (bevorzugt Meerwasserfische: Kabeljau, Seeteufel, Barsch, Scampi, Krabben), enthäutet, entgrätet oder geschält und abgetropft
- 240 g Meersalz, grob
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1695 kJ / 405 kcal
- Białko
- 84 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asia-Gewürzpaste
50min
"Cullen Skink" - Fischsuppe
45 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20 min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1h 20min
Maracuja-Olivenöl-Emulsion
15 Min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 Min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
50min
Karamellsauce, salzig
20 Min
Weißwurst aus dem Glas
1h 20min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 Min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 Min