Gewürzpaste für Fischbrühe

Gewürzpaste für Fischbrühe

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
1 Schraubglas

Składniki

  • Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt (bevorzugt Meerwasserfische: Kabeljau, Seeteufel, Barsch, Scampi, Krabben), enthäutet, entgrätet oder geschält und abgetropft
    500 g
  • Meersalz, grob
    240 g

Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Kalorie 405 kcal / 1695 kJ
Białko 84 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...