![Sous-vide Apfel Sous-vide Apfel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E23A02C-3E6A-4CA1-9050-6D13C4AC1CEB/Derivates/E1350D3C-A2F1-4118-BD9E-9A37AC487A00.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Äpfel, geachtelt
- 1 Stück Butter (4 cm)
- 1 EL Zucker
- ½ Tonkabohne, gerieben
- 5 Zweige Zitronenthymian
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 384 kJ / 92 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1h 15min
Schalotten andünsten
20 Min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 Std. 30 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Schweinebauch anbraten
15min
Gebackenes Eis unter der Baiserhaube
1 Std. 40 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Preiselbeer-Chutney
20 Min
Zabaione mit Katzenzungen
1h
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeersahne
1h
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min