Urządzenia i Akcesoria
Roast beef and rhubarb chutney pies
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Bread pastry
-
leftover bread crusts and slices, torn into pieces300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus an extra 20 g if needed40 g
Rhubarb chutney
-
red onion cut into pieces½
-
fennel seeds3 tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
piece fresh ginger2 cm
-
extra virgin olive oil20 g
-
rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)350 g
-
red wine vinegar60 g
-
brown sugar150 g
-
sea salt½ tsp
Beef pie filling
-
olive oil spray to grease
-
roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)200 - 300 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
ras el hanout (see Tips)2 ½ tbsp
Assembly
-
egg beaten1
-
milk1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1268.3 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
3445.7 kJ /
823.5 kcal
Tłuszcz
42.4 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
21.7 g
Węglowodany
87.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 godz.
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Sugar-free layered lamingtons
55 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
NZ mustard sauce
15 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Carrot and swede mash
25 min
Piccalilli
720 godz. 35 min
Raspberry Ripple Ice Cream
12 godz. 45 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Cheese and bacon hedgehog
24 godz. 30 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min