Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bread pastry
- 300 g leftover bread, crusts and slices, torn into pieces
- 225 g plain flour, plus extra to dust
- 220 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 1 egg
- 40 g water, plus an extra 20 g if needed
Rhubarb chutney
- ½ red onion, cut into pieces
- 3 tsp fennel seeds
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 cm piece fresh ginger
- 20 g extra virgin olive oil
- 350 g rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 60 g red wine vinegar
- 150 g brown sugar
- ½ tsp sea salt
Beef pie filling
- olive oil spray, to grease
- 200 - 300 g roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 2 ½ tbsp ras el hanout (see Tips)
Assembly
- 1 egg, beaten
- 1 tbsp milk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3445.7 kJ / 823.5 kcal
- Białko
- 25.1 g
- Węglowodany
- 87.3 g
- Tłuszcz
- 42.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.7 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 1268.3 mg
Alternatywne przepisy
Tomato relish
2 godz. 10 min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 godz. 20 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Rhubarb crumble
45 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 godz. 20 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Quick beetroot relish
40 min
Tomato passata
1h 40min
Lemonade scones
25 min