Urządzenia i Akcesoria
Roast beef and rhubarb chutney pies
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Bread pastry
-
leftover bread crusts and slices, torn into pieces300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus an extra 20 g if needed40 g
Rhubarb chutney
-
red onion cut into pieces½
-
fennel seeds3 tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
piece fresh ginger2 cm
-
extra virgin olive oil20 g
-
rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)350 g
-
red wine vinegar60 g
-
brown sugar150 g
-
sea salt½ tsp
Beef pie filling
-
olive oil spray to grease
-
roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)200 - 300 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
ras el hanout (see Tips)2 ½ tbsp
Assembly
-
egg beaten1
-
milk1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1268.3 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
3445.7 kJ /
823.5 kcal
Tłuszcz
42.4 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
21.7 g
Węglowodany
87.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1 godz. 30 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Mustard and cheddar mash
30 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2 godz. 50 min
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Toasted muesli
1 godz. 40 min
Carrot top pesto
15 min
Marzipan
10 min
Classic trifle
4 godz.