Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cioccolato fondente a pezzi (50% di cacao)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di Rum
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 40 g di burro
- 40 g di zucchero
- 35 g di cacao amaro in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cioccolatini ai wafer e cocco
8h 45 min
Cupcake mimosa
1h
Fragole ricoperte al cioccolato bianco e pistacchi
1h
Galette des rois con crema alle mandorle
3h
Tartufi al cioccolato bianco
50min
Cupcake di Pasqua
1h
Biscotti salati ai funghi e semi di canapa
1hod. 30min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9h
Crema al cioccolato bianco con fragole
2h 15min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h
Dolcetti siciliani di mandorle
45min
Tartufini al tiramisù
3hod. 15min