Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di zucchero di canna
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 3 tuorli
- 1 albume
- 50 g di Whisky
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 29.3 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semifreddo nocciolato
8 Std. 20 Min
Semifreddo mandorlato
8 Std. 20 Min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1sa
Topping al cioccolato
25 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7sa
Torta gelato ai frutti rossi e biscotti
6 godz. 20 min
Cheesecake al caffè
5j 30 menit
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Tartufini al cocco
2 Std. 10 Min
Glassa al cioccolato
20 dk
Torta Susanna
2 godz. 40 min
Crostata morbida al cioccolato
2 godz. 40 min