Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 uova
- 100 g di gherigli di noci
- 50 g di biscotti di avena
- 150 g di zucchero
- 15 g di Rum
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 10 g di zucchero a velo
- 250 g di mascarpone
- 10 g di caffè solubile
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1210.1 kJ / 289.2 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 19.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto
1h 30min
Torta Donizetti
1h
Torta pesche, cannella e menta
1h
Crostata di pere
1 Std. 40 Min
Torta di mele e mandarini
1h
Torta all'amaretto con crema
1h 5min
Torta crema e cioccolato
1h 35min
Torta cioccolato e arancia
1 Std. 25 Min
Crostata di pere al cioccolato
1h 20min
Torta di limone e mandorle
1h 20min
Torta cremosa al limone
2h 30min
Torta di mele e nocciole
1h