Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 10 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1061.1 kJ / 253.6 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 40.2 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filoncini alle olive e formaggio
1h 50min
Pane alle olive
2h 20min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Panfocaccia con noci
3h 30min
Taralli alla pizzaiola
45 min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Treccia di pane alle olive
5sa 30 dk
Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1h 40min