Urządzenia i Akcesoria
Nodini alle olive
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 pezzi
Składniki
-
100 g di olive verdi denocciolate
-
10 g di lievito di birra fresco
-
200 g di acqua
-
400 g di farina manitoba + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
-
50 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6.3 g
Kalorie
1061.1 kJ /
253.6 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polka (pane francese)
5 godz.
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Panini alle noci e curcuma
4 godz. 40 min
Pane al semolino
4 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Pane al latte con semi di papavero
1 godz. 40 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min