Taralli alla cipolla e uvetta

Taralli alla cipolla e uvetta

4.4 38 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
110 pezzi

Składniki

  • di cipolla rossa a pezzi
    130 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    600 g
  • di uvetta
    100 g
  • di vino bianco
    180 g
  • di olio di oliva
    120 g
  • di sale
    12 g
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di bicarbonato di sodio
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 33 kcal / 138 kJ
Białko 0.6 g
Tłuszcz 1.1 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...