
Urządzenia i Akcesoria
Taralli alla cipolla e uvetta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
110 pezzi
Składniki
-
di cipolla rossa a pezzi130 g
-
di farina tipo 00 + q.b.600 g
-
di uvetta100 g
-
di vino bianco180 g
-
di olio di oliva120 g
-
di sale12 g
-
di pepe macinato1 pizzico
-
di bicarbonato di sodio1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
33 kcal /
138 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
1.1 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Taralli
10 Przepisów
Włochy
Włochy