Taralli alla cipolla e uvetta

Taralli alla cipolla e uvetta

4.3 40 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
110 pezzi

Składniki

  • 130 g di cipolla rossa a pezzi
  • 600 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 100 g di uvetta
  • 180 g di vino bianco
  • 120 g di olio di oliva
  • 12 g di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 1 pizzico di bicarbonato di sodio

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 0.6 g
Kalorie 138 kJ / 33 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...