Urządzenia i Akcesoria
Taralli alla cipolla e uvetta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
110 pezzi
Składniki
-
130 g di cipolla rossa a pezzi
-
600 g di farina tipo 00 + q.b.
-
100 g di uvetta
-
180 g di vino bianco
-
120 g di olio di oliva
-
12 g di sale
-
1 pizzico di pepe macinato
-
1 pizzico di bicarbonato di sodio
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
0.6 g
Kalorie
138 kJ /
33 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taralli
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Cantucci al rosmarino
1 Std. 30 Min
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1 Std. 40 Min
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1 Std. 30 Min
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1 Std.
Friselle
4 Std.
Crackers integrali arancia e salvia
2 Std. 40 Min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 Std. 35 Min
Taralli zenzero e curcuma
1 Std.
Taralli al verde
1 Std. 20 Min
Taralli alla pizzaiola
45 Min
Taralli pugliesi
1 Std. 15 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min