Urządzenia i Akcesoria
Ham, Egg and Chips
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Chips
-
water500 g
-
potatoes peeled, sliced (1-2 cm), then cut in batons (1-2 cm thick)800 g
-
vegetable oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Eggs
-
medium eggs (see tip)4
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable oil plus 1 tsp for greasing1 Tbsp
-
unsmoked gammon steaks (approx. 200 g each)4
-
tomato ketchup for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4780 mg
Białko
50 g
Kalorie
2767 kJ /
661 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 Std. 45 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Porridge with Fresh Fruit
10 Min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min