
Urządzenia i Akcesoria
Zielona fasolka szparagowa na Varomie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porcji
Składniki
-
ząbki czosnku2
-
cebuli20 g
-
czerwonej papryczki chili, świeżej pokrojonej na kawałki10 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
krojonych pomidorów, z puszki400 - 450 g
-
soli½ łyżeczki
-
octu balsamicznego5 g
-
zielonej fasolki szparagowej, świeżej pokrojonej na 4 cm kawałki450 - 500 g
-
liści bazylii, świeżych10 - 15
-
kiełków słonecznika20 - 30 g
-
granatu miąższu owocu50 g
-
orzeszków piniowych (opcjonalnie)20 - 30 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
76 kcal /
321 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
11.8 g
Błonnik
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SEZON NA THERMOMIX®
70 Przepisów
Polska
Polska