Caldo freddo di risotto al baccalà

Caldo freddo di risotto al baccalà

4.6 24 oceny
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

Baccalà alla veneziana
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di acqua
    600 g
  • di baccalà ammollato e dissalato
    300 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Risotto
  • di scalogno a metà
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 593 kcal / 2481 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...