Risotto al baccalà

Risotto al baccalà

4.6 25 ocen
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

Baccalà alla veneziana
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di acqua
  • 300 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 5876.6 mg
Białko 53.1 g
Kalorie 3040.3 kJ / 726.7 kcal
Tłuszcz 24.7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 66.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...