Quiche di Halloween

Quiche di Halloween

3.9 97 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 fette

Składniki

Pasta brisée
  • 300 g di farina tipo 00
  • 150 g di burro a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di acqua
Ripieno
  • 500 g di polpa di zucca a tocchetti
  • 500 g di patate pelate e a fette (1 cm)
  • 200 g di latte intero
  • 30 g di burro
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 150 g di Taleggio a fette
  • 150 g di speck a fette

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 516.7 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 1341.8 kJ / 321 kcal
Tłuszcz 19.4 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Węglowodany 27.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...