Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Porree, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 1 Prise Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- ½ TL Paprika edelsüß
- 250 g Wasser
- 2 Scheiben Thunfisch, frisch (insges. ca. 1 kg), jede Scheibe ca. 3 cm dick
- Pfeffer
- Dill zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2091 kJ / 499 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35 Min
Zander mit Spinat
30min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Garnelen-Bohnen-Frittata
45min
Edelfischragout
35 Min
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45min
Seezungenröllchen
50min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40min