Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Kalbsfilet, vom Metzger in ca. 24 dünne Scheiben geschnitten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 50 g Mehl
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 3 Eier
- 40 g Butter
- 60 g Olivenöl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 952 kJ / 227 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto milanese
35min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1h 10min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Weizentortillas mit Kalb-Fajitas
1h
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Vitello tonnato
25h 30min
Sauce Béarnaise
40min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1h 20min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45min
Sauce all'amatriciana
20p
Züri-Gschnätzlets
50 Min