Urządzenia i Akcesoria
Piccata Milanese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Kalbsfilet vom Metzger in ca. 24 dünne Scheiben geschnitten500 g
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer zum Würzen
-
Mehl50 g
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Eier3
-
Butter40 g
-
Olivenöl60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
21 g
Kalorie
952 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1小时 20 分钟
Focaccia mit Salsiccia
2小时
Risotto milanese
35 分钟
Frittata italiana
20 分钟
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1小时
Vitello Tonnato
48小时
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 分钟
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 分钟
Risotto Milanese
35 分钟
Züri-Gschnätzlets
50 分钟
Risotto alla Milanese
35 分钟
Berner Rösti
40 分钟