Urządzenia i Akcesoria
Piccata Milanese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Kalbsfilet vom Metzger in ca. 24 dünne Scheiben geschnitten500 g
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer zum Würzen
-
Mehl50 g
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Eier3
-
Butter40 g
-
Olivenöl60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
21 g
Kalorie
952 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Risotto Milanese
35 Min
Risotto milanese
35 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 Std. 20 Min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 Std.
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 Min
Sauce all'amatriciana
20 Min
Bouchées à la Reine
55 Min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 Min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min
Risotto alla Milanese
35 Min
Züri-Gschnätzlets
50 Min