Urządzenia i Akcesoria
Erbsen nach Florentiner Art
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl40 g
-
Pancetta gewürfelt50 g
-
500 g Erbsen, TK, fein, aufgetautErbsen, frisch grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)500 g
-
Salz½ TL
-
Petersilie gehackt1 EL
-
Zucker1 gestr. TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1072 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kartoffelsalat
1 godz. 30 min
Paprikabrösel
30 min
Tomatensauce
30 min
Weiße Bohnen mit Salbei
14 godz.
Möhren mit Marsala
20 min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5 min
Hackbällchen mit Dill-Dip
35 min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10 min
Piccata Milanese
30 min
Glasierte Möhren
45 min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35 min
Feldsalat mit Möhrendressing
10 min