Erbsen nach Florentiner Art
TM6 TM5

Erbsen nach Florentiner Art

4.3 (37 ocen)

Składniki

  • 1 Knoblauchzehe
  • 40 g Olivenöl
  • 50 g Pancetta, gewürfelt
  • 500 g Erbsen, frisch, grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)
    lub 500 g Erbsen, TK, fein, aufgetaut
  • ½ TL Salz
  • 1 EL Petersilie, gehackt
  • 1 gestr. TL Zucker

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1072 kJ / 257 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
7.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy