Urządzenia i Akcesoria
Erbsen nach Florentiner Art
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl40 g
-
Pancetta gewürfelt50 g
-
500 g Erbsen, TK, fein, aufgetautErbsen, frisch grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)500 g
-
Salz½ TL
-
Petersilie gehackt1 EL
-
Zucker1 gestr. TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1072 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Möhren mit Marsala
20min
Blumenkohlgratin
55min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35min
Feldsalat mit Linsen
2h 15min
Glasierte Möhren
45min
Fenchelgemüse
30min
Pilzrahmsauce
20min
Brokkoli mit gehobelten Mandeln
15min
Rote-Bete-Salat
1h 15min