Urządzenia i Akcesoria
Erbsen nach Florentiner Art
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl40 g
-
Pancetta gewürfelt50 g
-
500 g Erbsen, TK, fein, aufgetautErbsen, frisch grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)500 g
-
Salz½ TL
-
Petersilie gehackt1 EL
-
Zucker1 gestr. TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1072 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Grüne Bohnen anbraten
25 min
Frittata italiana
20 min
Weiße Bohnen mit Salbei
14 godz.
Erbsen mit Schinken
30 min
Gerösteter lila Blumenkohl mit Sesam
40 min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 min
Schnittbohnensauce
45 min
Möhren mit Marsala
20 min
Breite Bohnen in Petersilienbéchamel
45 min
Pfefferminztee
25 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 min