Urządzenia i Akcesoria
Thunfisch-Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Petersilie abgezupft10 g
-
Zitronensaft30 g
-
Thunfisch, in Öl abgetropft300 g
-
Sardellenfilet, in Öl abgetropft1
-
Olivenöl20 g
-
Knoblauchzehen2
-
Mascarpone85 g
-
Oliven, schwarz, entsteint40 g
-
Kapern abgetropft15 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
89 g
Kalorie
5063 kJ /
1210 kcal
Tłuszcz
92 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Knabber-Spass!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vitello Tonnato
48 Std.
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Makrelen-Tapenade
10 Min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 Min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 Min
Olivenpesto
15 Min
Garnelencocktail
30 Min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 Min
Thunfischmousse
10 Min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min