![Thunfisch-Tapenade Thunfisch-Tapenade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/29D1E9A6-3D1D-408D-AE3C-326FA575C566/Derivates/DDCE550B-9FC6-4FCA-9FF8-0F0056ABF932.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 30 g Zitronensaft
- 300 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Öl, abgetropft
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 85 g Mascarpone
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint
- 15 g Kapern, abgetropft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 5063 kJ / 1210 kcal
- Białko
- 89 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 92 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Thunfischsauce mit Joghurt
5 min
Thunfischmousse
10 min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 min
Putello Tonnato
4 godz.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Tapenade
5 min
Forellenmousse
5 min