Urządzenia i Akcesoria
Thunfischsauce mit Joghurt
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 Portionen
Składniki
-
Thunfisch, in Öl (200 g), gut abgetropft1 Dose
-
Sardellenfilet, in Öl abgetropft1
-
Kapern, eingelegt abgetropft1 TL
-
Joghurt, 1,8% Fett120 g
-
Salz¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Forellenmousse
5 min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min
Forellencreme
10 min
Thunfischmousse
10 min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Lachs-Tatar
5 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Thunfischcreme
5 min
Thunfisch-Tapenade
5 min
Pintxo Donosti
5 min