Urządzenia i Akcesoria
Mystère cœur chocolat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
1 gousse de vanille fendue dans la longueur
-
500 g de lait
-
200 g de crème liquide entière très froide
-
6 jaunes d'œufs
-
80 g de sucre en poudre
-
6 meringues au chocolat
-
150 g de pralin
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
1775 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
26.8 g
Węglowodany
36.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts glacés
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12 godz.
Le drômois
12 godz. 45 min
Mousse surprise
14 godz.
Domino aux fraises
13 godz.
Choux aux fruits confits
2 godz.
Mystère au chocolat
8 godz. 30 min
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Petits pains aux raisins
24 godz.
Choux poire-caramel au beurre salé
4 godz. 35 min
Mille-feuille pomme-safran
3 godz. 15 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
Feuilleté de poisson aux vapeurs d'agrumes
1 godz.