
Urządzenia i Akcesoria
Tarte façon "crème brûlée"
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
8 parts
Składniki
La pâte
-
de sucre en poudre60 g
-
beurre peu pour le moule
-
farine pour le moule
-
œuf entier1
-
de sel1 pincée
La crème brûlée
-
gousse de vanille fendue en deux dans la longueur1
-
de crème liquide, 30% m.g. min.450 g
-
de lait150 g
-
œufs entiers3
-
jaunes d'œufs3
-
de sucre en poudre90 g
-
de cassonade40 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
595 kcal /
2482 kJ
Białko
10.8 g
Tłuszcz
39.4 g
Węglowodany
48.8 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts faciles
53 Przepisy
Francja
Francja