
Urządzenia i Akcesoria
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
10 parts
Składniki
La glace façon “Viennetta”
-
de chocolat noir détaillé en morceaux150 g
-
blancs d'œufs6
-
de sucre glace maison200 g
-
de crème liquide 35% m.g. très froide1000 g
-
d'extrait de vanille1 c. à soupe
La sauce chocolat
-
de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux200 g
-
de lait entier160 g
-
de chocolat noir 70% de cacao50 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
674 kcal /
2803 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
49.3 g
Węglowodany
44.6 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tout Chocolat
50 Przepisów
Francja
Francja