Menu: Creme de couve-flor, curgete e ervilhas e truta em presunto

Menu: Creme de couve-flor, curgete e ervilhas e truta em presunto

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 doses

Składniki

  • hortelã
    2 pés de
  • limão cortado em rodelas
    1
  • trutas salmonadas frescas e limpas (500 g aprox.)
    2
  • sal
    3 c. chá de
  • presunto
    4 fatias de
  • bolbo de funcho cortado em lâminas
    150 g
  • maçã Royal Gala cortada em fatias grossas
    300 g
  • Azeite q.b. p/ temperar
  • alho-francês cortado em pedaços
    250 g
  • manteiga
    40 g
  • ervilhas descongeladas
    200 g
  • curgete cortada em pedaços
    200 g
  • couve-flor
    200 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • água
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 886.4 kcal / 3708.5 kJ
Białko 79.2 g
Tłuszcz 32.9 g
Węglowodany 70.1 g
Błonnik 17.7 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Sód 4636.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...