Esparguete à Nerano

Esparguete à Nerano

4.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 doses

Składniki

  • provolone cortado em pedaços
    200 g
  • azeite
    50 g
  • dente de alho (ver dica)
    1
  • curgete cortada em rodelas
    350 g
  • água
    700 g
  • sal
    1 c. chá de
  • esparguete
    350 g
  • Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 622.4 kcal / 2604 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 27.2 g
Węglowodany 68.6 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Sód 1037 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...