Esparguete à Nerano
TM6 TM5

Esparguete à Nerano

4.6 (7 ocen)

Składniki

  • 200 g provolone cortado em pedaços
  • 1 dente de alho (ver dica)
  • 50 g azeite
  • 350 g curgete cortada em rodelas
  • 700 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 350 g esparguete
  • Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2604 kJ / 622.4 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
68.6 g
Tłuszcz
27.2 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Błonnik
3.5 g
Sód
1037 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy