Papas de aveia de verão com pêssego
TM6 TM5

Papas de aveia de verão com pêssego

4.6 (24 oceny)

Składniki

  • 40 g amêndoa
  • 400 g pêssego s/ casca, cortado em pedaços (3 cm aprox.), mais q.b. cortado em fatias p/ guarnecer
  • 20 g passas de uva
  • 1 - 2 c. chá de xarope de ácer
  • 120 g flocos de aveia s/ glúten
  • 550 g leite (ver dica)
  • Canela em pó p/ guarnecer (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1311.5 kJ / 313.5 kcal
Białko
11.5 g
Węglowodany
44.3 g
Tłuszcz
11.8 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Błonnik
5.8 g
Sód
61 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy