
Urządzenia i Akcesoria
Spargel-Rucola-Suppe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Butter30 g
-
grüner Spargel unteres Drittel geschält, in Stücken (3 cm)500 g
-
Wasser900 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zucker1 TL
-
Sahne200 g
-
Speisestärke30 g
-
Rucola in Stücken40 g
-
Basilikum abgezupft3 Stängel
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
187 kcal /
782 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Finessen 2/2016
26 Przepisów
Niemcy
Niemcy