Urządzenia i Akcesoria
Petersilien-Rahm-Suppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Schalotten halbiert2
-
Kartoffeln in Stücken350 g
-
Butter10 g
-
Gemüsebrühe500 g
-
Milch350 g
-
Sahne100 g
-
Petersilie abgezupft35 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer5 Prisen
-
Muskat1 Prise
-
Zitronensaft1 Spritzer
-
Öl20 g
-
Champignons klein, halbiert250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1203 kJ /
287 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kartoffel-Kräuter-Suppe
45 min
Champignoncremesuppe
20 min
Gurkencremesuppe
25 min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 min
Rucola Suppe
25 min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25 min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 min
Kartoffel-Käse-Suppe
30 min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min