Urządzenia i Akcesoria
Filone di sola semola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 porzioni
Składniki
-
270 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
150 g di lievito madre10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di semola di grano duro + q.b.
-
1 cucchiaino colmo di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Pane al semolino
4 godz.
Mantovanine
2 godz. 45 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filoncini di semola
4 godz.
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Rosette
5 godz. 20 min