Urządzenia i Akcesoria
Gnocco fritto
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di farina tipo 00
-
250 g di latte
-
25 g olio extravergine di oliva
-
2 cucchiaini di sale
-
1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
-
olio di arachidi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
11 g
Kalorie
2084 kJ /
498 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frittelle di carnevale
2 Std. 35 Min
Crescentine modenesi
11 Std.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Gnocco fritto modenese
35 Min
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1 Std. 30 Min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Sgabei
3 Std.
Tigelle
3 Std. 50 Min