Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di farina tipo 00
- 250 g di latte
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- olio di arachidi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2084 kJ / 498 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Gnocco fritto modenese
35 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Gnocco emiliano
4h 50min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Grissini torinesi
1h 35min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Crescentine modenesi
11sa
Tigelle
3 godz. 50 min