
Urządzenia i Akcesoria
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
10 porzioni
Składniki
Base
-
100 g di zucchero
-
100 g di burro
-
300 g di farina tipo 00
-
2 uova
-
½ bustina di lievito in polvere per dolci
Crema ricotta e mascarpone
-
250 g di ricotta
-
110 g di zucchero
-
250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
-
200 g di frutti di bosco, misti, freschi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
443 kcal /
1853 kJ
Białko
9.3 g
Tłuszcz
24.2 g
Węglowodany
46.9 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

In 60 minuti
10 Przepisów
Włochy
Włochy