
Urządzenia i Akcesoria
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
10 porzioni
Składniki
Base
-
di zucchero100 g
-
di burro100 g
-
di farina tipo 00300 g
-
uova2
-
di lievito in polvere per dolci½ bustina
Crema ricotta e mascarpone
-
di ricotta250 g
-
di zucchero110 g
-
di mascarpone250 g
Terminare la preparazione
-
di frutti di bosco, misti, freschi200 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
443 kcal /
1853 kJ
Białko
9.3 g
Tłuszcz
24.2 g
Węglowodany
46.9 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

In 60 minuti
10 Przepisów
Włochy
Włochy