
Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake allo yogurt e fragole
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
10 porzioni
Składniki
Base della cheesecake
-
di biscotti secchi200 g
-
di burro a pezzi100 g
Crema
-
di zucchero125 g
-
di panna (min. 30% di grassi)200 g
-
di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata10 g
-
di mascarpone250 g
-
di yogurt alla fragola125 g
Gelatina alle fragole
-
di fragole a fettine500 g
-
di zucchero30 g
-
limone il succo spremuto fresco1
-
di amido di mais (maizena)30 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
445 kcal /
1862 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
29.2 g
Węglowodany
40.9 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
10 Przepisów
Włochy
Włochy