Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 200 gramů dýňové dužiny, na kousky
- 130 gramů cibule, napůl
- 4 vejce
- 350 gramů podmáslí
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého, plus 2 špetky na dip
- 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- 250 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
30
gramů dýňových semínek
lub 30 gramů slunečnicových semínek - 200 gramů tučného tvarohu
- 200 gramů zakysané smetany
- ½ čajové lžičky kmínu, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2158 kJ / 516 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45 menit
Čočkovo-dýňový guláš
1j
Cuketová polévka se žampióny
30 Min
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1j
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2h 30 min
Riccotové muffiny se špenátem
35 Min
Quiche s fetou a červenou řepou
1h 50 min
Pomerančové kostky (bez cukru a bez mouky)
1j 45 menit
Chřestovo - mrkvové kari
35 Min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1j 10 menit
Pečená dýně plněná mletým masem
1j 30 menit
Polévka z červených paprik a cuket
55 min