Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 200 gramů dýňové dužiny, na kousky
- 130 gramů cibule, napůl
- 4 vejce
- 350 gramů podmáslí
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého, plus 2 špetky na dip
- 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- 250 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
30
gramů dýňových semínek
lub 30 gramů slunečnicových semínek - 200 gramů tučného tvarohu
- 200 gramů zakysané smetany
- ½ čajové lžičky kmínu, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2158 kJ / 516 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čočkovo-dýňový guláš
1h
Rajčatová rýže
30min
Quiche s fetou a červenou řepou
1h 50min
Hummus z červené řepy
10 Min
Květáková pizza
30min
Pesto z dýňových semínek
10 Min
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1h 5min
Pomerančové kostky (bez cukru a bez mouky)
1h 45min
Riccotové muffiny se špenátem
35 Min
Dýňové karbanátky se špaldou
1 Std. 40 Min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1 Std. 20 Min
Zeleninové placky z plechu
40min