Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů cibule, napůl
- 10 gramů másla
- 250 gramů brambor, na kousky
- 200 gramů listů z červených ředkviček, pouze listy (cca 3 – 4 svazky), pořádně omytých
- 700 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 1 kostka zeleninového bujónu - ¼ - ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky černého pepře, mletého
- 50 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 489 kJ / 117 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuketová krémová polévka
25 min
Kedlubnová polévka
35 min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min
Ostružinové želé
1 godz.
Libečková sůl
5 min
Rebarborovo meruňkový džem
30 min
Sůl s medvědím česnekem
27 godz. 25 min
Petrželový nápoj
5 min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40 min
Třešňový džem
35 min
Džem z rebarbory a jahod
30 min
Jahodový džem
1h 5min