Urządzenia i Akcesoria
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 porcí
Składniki
-
1 stroužek česneku
-
100 gramů cibule napůl
-
150 gramů zelené papriky na čtvrtky
-
20 gramů oleje
-
800 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
-
500 gramů kysaného zelí nahrubo pokrájeného
-
1 vrchovatou čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty1 kostku zeleninového bujónu
-
500 gramů bílé fazole, velké sterilovaných, okapaných
-
2 špetky mletého černého pepře (opcjonalnie)
-
1 čajovou lžičku cukru
-
1 polévkovou lžíci sušené saturejky
-
150 gramů vody
-
50 gramů smetany
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6 g
Kalorie
573 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kysané zelí
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2 godz. 50 min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45 min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 min
Čočková sekaná
6 godz. 20 min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 godz. 20 min
Fazolková polévka
35 min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 min
Chilli con soya
45 min
Fazole po bretaňsku
35 min
Eintopf se zelím a kroupami
1 godz.
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 min