Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 stroužek česneku
- 100 gramů cibule, napůl
- 150 gramů zelené papriky, na čtvrtky
- 20 gramů oleje
- 800 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 500 gramů kysaného zelí, nahrubo pokrájeného
-
1
kostku zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatou čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty - 500 gramů bílých fazolí, velkých, sterilovaných, okapaných
- 2 špetky mletého černého pepře (opcjonalnie)
- 1 čajovou lžičku cukru
- 1 polévkovou lžíci sušené saturejky
- 150 gramů vody
- 50 gramů smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 573 kJ / 136 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 7.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1h 30min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Fazole po bretaňsku
35min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30min
Bylinková polévka s vejci
30min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40min
Ruský salát z červené řepy
1 Std. 10 Min
Křenová polévka s bramborami
30min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Čočkové stew s pancettou
1h