Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 150 gramů quinoy
- 100 gramů cherry rajčat, rozříznutých napůl
- 100 gramů kukuřice, sterilované bez nálevu
- 100 gramů salátové okurky, na kostky (1 cm)
- 150 gramů červené papriky, na kostky (1 cm)
- 100 gramů avokáda, na kostky (1 cm)
- 3 polévkové lžíce bylinkové směsi, čerstvé (např. koriandr, kerblík, petržel)
- 50 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička agávového sirupu
- 1 polévková lžíce červené papriky, sladké
- 1 čajová lžička kurkumy
- ½ čajové lžičky soli
- 4 špetky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1507 kJ / 360 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 6.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30 min
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1 godz.
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1 Std. 35 Min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 min
Sójový jogurt (veganský)
Brak ocen
Quinotto s krevetami a chřestem
30 min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 min
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1 godz. 10 min