Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů dýňové dužiny (hokkaido nebo máslové dýně), syrové, příp. oloupané, na kousky
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 150 gramů červených ředkviček, napůl
- 150 gramů jablek, na čtvrtky
-
50
gramů dýňových semínek, příp. orestovaných
lub 50 gramů vlašských ořechů, loupaných - 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů citrónové šťávy
- 15 gramů hořčice
- 15 gramů medu
- ½ - ¾ čajové lžičky soli
- 2 špetky čerstvě umletého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 581 kJ / 139 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Podzimní dýňový salát
10 min
Zapečená dýně s čedarem
45 menit
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1j
Brokolicový salát
10 min
Petrželový nápoj
5 min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15min
Dip z červené řepy
15min
Falešná humrová pomazánka
15min
Dýňovo-jablečný koláč
3j
Dýňový cheesecake se skořicí
1j 30 menit
Pomazánka z červené řepy
5 min
Salát 5 sekund
5 min