Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinované maso
- 80 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů cibule, napůl
- 1 stonek řapíkatého celeru (cca 70 gramů), na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 350 gramů červeného vína
- 500 gramů jeleního masa, na kostičky (3 cm)
Ragú
- 20 gramů hořké čokolády (70 % kakaa), na kousky
- 4 šalotky, napůl
- 2 stroužky česneku
- ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 5 jalovcových kuliček
- 5 kuliček černého pepře
- ¼ pomeranče, chemicky neošetřeného, nastrouhaná kůra (opcjonalnie)
- 250 gramů hovězího vývaru
- 35 gramů brusinek, konzervovaných
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1539 kJ / 367 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1h
Anglické kedgeree
45min
Jemná treska s mascarpone
35 Min
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20min
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2h 30min
Thajská polévka s krevetami
30min
Studená okurková polévka
2 Std. 15 Min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 Min
Auvergneský sýrový quiche
1h 20min
Guláš se středozemní zeleninou
1 Std. 30 Min