Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinované maso
- 80 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů cibule, napůl
- 1 stonek řapíkatého celeru (cca 70 gramů), na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 350 gramů červeného vína
- 500 gramů jeleního masa, na kostičky (3 cm)
Ragú
- 20 gramů hořké čokolády (70 % kakaa), na kousky
- 4 šalotky, napůl
- 2 stroužky česneku
- ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 5 jalovcových kuliček
- 5 kuliček černého pepře
- ¼ pomeranče, chemicky neošetřeného, nastrouhaná kůra (opcjonalnie)
- 250 gramů hovězího vývaru
- 35 gramů brusinek, konzervovaných
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1539 kJ / 367 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Guláš palermo s gnocchi
1 Std. 25 Min
Celé kuřátko na pomerančích
1 Std. 25 Min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Brak ocen
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Brak ocen
Salát s cuketou a chřestem
35min
Treska v pivním těstíčku
30min
Jelení se šípkovou omáčkou
1 Std. 20 Min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2 Std. 30 Min