Urządzenia i Akcesoria
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
698.1 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
1895.3 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 min
Beetroot Carpaccio
20 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Sous-vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Egg and Onion
25 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min