Urządzenia i Akcesoria
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
698.1 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
1895.3 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 Std. 30 Min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Keine Bewertungen
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Emmental Gougères
50 Min