Urządzenia i Akcesoria
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
698.1 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
1895.3 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Aïoli
5 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min