Urządzenia i Akcesoria
Pasta Amatriciana
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Amatriciana Sauce
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
plum tomatoes ripe, halved400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
guanciale cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)150 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta
-
water1200 g
-
g dried penne pasta, (cooking time 10-11 minutes)dried bucatini pasta (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2589.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
2322 kJ /
555 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Bibimbap Burrito
45 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min