Mousse chocolat-café
TM5 TM31

Mousse chocolat-café

3.1 (28 ocen)

Składniki

  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 5 œufs
  • 50 g de sucre en poudre
  • 5 c. à café bombées de café instantané
  • 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
  • 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1696 kJ / 407 kcal
Białko
10.3 g
Węglowodany
20.3 g
Tłuszcz
31.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy