Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 300 g de sucre en poudre, blanc ou roux
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 16.4 kJ / 3.8 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz long blanc
35 min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 godz. 20 min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 min
Caramel liquide
25 min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25 min
Cuisses de poulet sous-vide
1 godz. 30 min
Nougatine aux cacahuètes
1 godz. 30 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Sauce caramel au whisky
35 min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min