Urządzenia i Akcesoria
Caramel de base
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
300 g
Składniki
-
30 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron
-
300 g de sucre en poudre blanc ou roux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Sód
0.4 mg
Białko
0 g
Kalorie
16.4 kJ /
3.8 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson du sucre
15 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 godz. 20 min
Sucre glace
5 min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12 godz.
Crème fouettée
10 min
Nougatine aux cacahuètes
1 godz. 30 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25 min
Îles flottantes
40 min
Crème anglaise Mode Sauce
15 min
Caramel liquide
25 min