Urządzenia i Akcesoria
Caramel de base
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
300 g
Składniki
-
30 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron
-
300 g de sucre en poudre blanc ou roux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Sód
0.4 mg
Białko
0 g
Kalorie
16.4 kJ /
3.8 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson du sucre
15 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crème anglaise Mode Sauce
15 min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Sucre glace
5 min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12 godz.
Crème fouettée
10 min
Sauce caramel au whisky
35 min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25 min
Caramel liquide
25 min