Agnello in umido

Agnello in umido

4.0 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di bocconcini di carne di agnello
    800 g
  • cipolla a fette
    1
  • carota pelata e a pezzi (2 cm)
    1
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di olive nere denocciolate
    100 g
  • pomodori a pezzetti
    2
  • di acqua
    700 g
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pecorino grattugiato
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 522 kcal / 2184 kJ
Białko 46.2 g
Tłuszcz 35.5 g
Węglowodany 4.8 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...