Agnello in umido
TM31 TM5 TM6

Agnello in umido

3.8 (6 ocen)

Składniki

  • 800 g di bocconcini di carne di agnello
  • 1 cipolla a fette
  • 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 2 pomodori a pezzetti
  • 700 g di acqua
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di pecorino grattugiato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2184 kJ / 522 kcal
Białko
46.2 g
Węglowodany
4.8 g
Tłuszcz
35.5 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy