Il pane di Altamura

Il pane di Altamura

4.4 74 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz.
750 g

Składniki

  • 350 g di acqua
  • 600 g di semola di grano duro + q.b.
  • 10 g lievito di birra fresco sbriciolato
  • 1 pizzico di zucchero
  • 20 g di sale

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 213 kcal / 891 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 48.2 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...