Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lievito madre
- 200 g di farina tipo 1
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di yogurt naturale, non zuccherato
1° Rinfresco
- 50 g di acqua
- 100 g di farina tipo 1
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 5719 kJ / 1367 kcal
- Białko
- 44.4 g
- Węglowodany
- 309.6 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Błonnik
- 9.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Il pane di Altamura
4h
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Baguette
4h
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Grissini con esubero di lievito madre
5sa 5 dk
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Ricotta
5h 30min
Fette biscottate
5 Std. 50 Min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta casereccia
5h 10min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min