![Pane per hamburger Pane per hamburger](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9B713ABA-4245-4388-8F46-A050C0FAA55B/Derivates/669B702D-C273-429D-8EB8-491B8D80F659.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g di latte
- 4 - 5 gocce di succo di limone, spremuto fresco
- 190 g di farina manitoba
- 90 g di farina per torte + q.b. per infarinare
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 15 g di burro a temperatura ambiente
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 albume, leggermente sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1513 kJ / 362 kcal
- Białko
- 11.16 g
- Węglowodany
- 61.28 g
- Tłuszcz
- 8.01 g
- Błonnik
- 2.53 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain au chocolat
5 Std.
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Piadina romagnola
15min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Croissant francese
5 Std. 20 Min
Croissant
7 Std. 30 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55 min
Buns (panini classici per hamburger)
4h 35 min
Hamburger di vitello, panino "bun" e salsa ketchup
5h 30min
Tigelle
3h 50min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.