Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g di latte
- 4 - 5 gocce di succo di limone, spremuto fresco
- 190 g di farina manitoba
- 90 g di farina per torte + q.b. per infarinare
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 15 g di burro a temperatura ambiente
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 albume, leggermente sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1513 kJ / 362 kcal
- Białko
- 11.16 g
- Węglowodany
- 61.28 g
- Tłuszcz
- 8.01 g
- Błonnik
- 2.53 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Mantovanine
2h 45min
Buns (panini classici per hamburger)
4 Std. 35 Min
Pancarrè
5h
Baguette
4 Std.
Panini al latte con cioccolato
4 godz. 40 min
Panini all'olio
3h 10min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 godz.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Hot dog
4 godz. 55 min