
Urządzenia i Akcesoria
Ciambelline alla ricotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
14 pezzi
Składniki
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza
-
160 g di zucchero
-
2 uova
-
180 g di ricotta
-
200 g di farina
-
½ bustina di lievito in polvere per dolci
-
150 g di crema gianduia come da ricetta base
Wartości odżywcze na 12 pezzi
Kalorie
289 kcal /
1209 kJ
Białko
7.1 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
46.8 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy