Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di latte + q.b.
- 50 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
-
400
g di farina tipo 1
lub 400 g di farina tipo 00 - 40 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 376 kJ / 90 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al latte
4h 50min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Mantovanine
2h 45min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Panini al latte con cioccolato
4h 40min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Panini dolci al latte
2h 40min
Parker Rolls (panini soffici)
3 Std.
Pan coniglio
5h 5 min
Panini basilico e pomodori secchi
3h 15min
Rosette
5 godz. 20 min