![Pane barese Pane barese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7F43D08F-86FB-40A3-B082-087E7CA024A4/Derivates/E1A3F1BA-41EC-40BE-9945-E350197CE520.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio colmo di sale
- 500 g di farina tipo 0
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 912 kJ / 218 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 48.7 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baguette
4h
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane di patate
3h
Pane al semolino
4h
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pizza bianca alla ligure
1 Std. 45 Min
Panini rosette
23h 20 min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3h 10min