
Urządzenia i Akcesoria
Pane barese
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 porzioni
Składniki
Lievitino
-
150 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero
-
5 g di lievito di birra fresco
-
200 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
-
250 g di acqua a temperatura ambiente
-
1 cucchiaio colmo di sale
-
500 g di farina tipo 0
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
218 kcal /
912 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un gustoso inizio
12 Przepisów
Włochy
Włochy