Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
lub 1 cucchiaino di miele -
470
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 470 g di farina tipo 00 + q.b. - 30 g di fecola di patate
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 812 kJ / 194 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Il pane di Altamura
4h
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Mantovanine
2h 45min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Panini all'olio
3h 10min
Filone di sola semola
2h 50min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Ciabattine
3h 30min
Panini rosette
23h 20min
Rosette
5h 20min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pagnotta casereccia
5h 10min