
Urządzenia i Akcesoria
Uova strapazzate con asparagi e bacon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni
Składniki
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
65 g di pancetta a cubetti
-
100 g di asparagi verdi a rondelle (1 cm)
-
2 pizzichi di sale
-
3 uova i tuorli e gli albumi separati
-
4 - 6 pizzichi di pepe nero macinato fresco a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
376 kcal /
1570 kJ
Białko
20.12 g
Tłuszcz
31.99 g
Węglowodany
1.8 g
Błonnik
0.85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Brunch
11 Przepisów
Włochy
Włochy