
Urządzenia i Akcesoria
Gelato biscotto
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
13 porzioni
Składniki
Biscotto
-
2 uova
-
120 g di zucchero
-
120 g di burro morbido a pezzi
-
400 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Crema gelato
-
80 g zucchero
-
1 stecca di vaniglia i semini
-
500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
2 albumi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
386.8 kcal /
1618.4 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
22.9 g
Węglowodany
40.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Sód
64 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gelati e sorbetti
66 Przepisów
Włochy
Włochy