Bocconcini al Parmigiano reggiano

Bocconcini al Parmigiano reggiano

4.4 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 porzioni

Składniki

  • di acqua
    280 g
  • di lievito di birra fresco
    15 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di farina manitoba
    300 g
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di sale
    15 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    20 g
  • di pepe nero macinato fresco
    2 pizzichi
  • di Parmigiano Reggiano a cubetti (1 cm)
    100 g
  • di olio di arachidi
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 401 kcal / 1711 kJ
Białko 12.4 g
Tłuszcz 19.8 g
Węglowodany 48.3 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...